dilluns, 5 de maig del 2008

Roben bandera espanyola a Manresa...

Com recull el Regió 7, l'estiu de 1997 va desapareixer la bandera espanyola de la sala de plens de Manresa i just abans de la Festa Major diverses entitats i partits polítics van començar a rebre'n un dels setze bocins que en van fer.

L'acció la va reivindicar el col·lectiu "Setze Jutges" que afirma que la campanya contra la bandera espanyola tenia com a objectiu generar debat social a Manresa i posar en evidència les persones i entitats que perpetuen l'estancament polític, social i educatiu de la ciutat.

Alguns dels bocins els van rebre el PSC, ERC, IC-EV, CIU, PP, la Guàrdia Civil, un constructor, la delegació manresana de l'INEM, l'ETT Adecco, el McDonald's i el President Jordi Pujol, entre d'altres.

El mateix dia que es publicava aquesta notícia les JIR organitzaven una manifestació contra la bandera espanyola dins del programa de la Festa Major Alternativa.

Amb aquesta notícia, des del Centre de Documentació volem solidaritzar-nos amb en Franki de Terrassa!!

2 comentaris:

MSMJ ha dit...

Molt bona l'acció.
Amb idea, original...

Jordi Bonvehí i Castanyer ha dit...

Recordo perfectament aquesta acció... la guàrdia civil anava de botiga en botiga a Manresa, preguntant si algú en sabia alguna cosa...!

Pobres ingenus!

Salut