dimecres, 19 de març del 2008

Un descobriment a la xarxa

Tot navegant per Internet hem fet una interessant troballa, un bloc on han començat a escanejar adhesius de l'esquerra independentista als anys 80. Esperem que segueixin amb aquesta tasca, doncs és molt important preservar la memòria de l'esquerra independentista.

1 comentari:

Fantassin ha dit...

Jo tinc material d'arqueologia des de que m'hi vaig integrar l'any 78 fins que em vaig anar desvinculant orgànicament l'any 92. A part de molts adhesius, també revistes. La idea era anar-los escanejant i penjar-los aqui:

http://fantassinner.blogspot.com

però com no tinc massa temps ho aniré fent a ritme tropical. Hi ha coses impossibles, com els Fulls d'Informació del PSAN, que és quasi un dia a dia de l'independentisme dels anys 80, o la revista CLAM dels CSPT.o tots els relligats de Lluita.

En el tema musical hi ha un disc del Marcel Caselles de quan fou empresonat, així com una cinta de cançons combatives del mdt anomenada Lliure. I tenia la moixeranga en versió independentista que els vaig grabar a la família Pi a Formigueres, i per desgràcia se'm va fer malbé absolutament irrecuperable.

En canvi és més fàcil escanejar adhesius.

Si voleu us ho puc anar enviat les coses que vagi digitalitzant a mesura que ho tingui. Contacteu-me per email.

Salutacions i enhorabona per la iniciativa.

http://www.facebook.com/people/Fantassin_Ninel/1127812424